Workshops

Voor bedrijven kan samen muziek maken een goed onderdeel zijn van een teambuildingstraject. Collega’s kunnen door samen muziek te maken op een ‘veilige’ manier sterke punten en knelpunten blootleggen; Samenspel en groepsgevoel zijn belangrijk voor een goed resultaat. Trommelen is een laagdrempelige manier om grote groepen samen te laten spelen.

Jacque zorgt ervoor dat elke deelnemer een passende rol en uitdaging krijgt, afhankelijk van diens niveau en individuele wensen.

Hij weet een groep met geduld en een positieve houding naar het gewenste resultaat te begeleiden. Deelnemers ervaren de percussiesessies meestal als energiek en enthousiasmerend.

Maar niet alleen voor bedrijven zijn de workshops leuk om te volgen, ook voor bijvoorbeeld familie-

feesten.

Hieronder treft u een greep aan uit het aanbod van diverse workshops die JS Drums & Percussion te bieden heeft.Workshop Braziliaanse Drums en Percussie

Tijdens deze workshop ervaar je de swingende klanken van braziliaanse sambabands. Het is een actieve workshop waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten. Na afloop ben je in staat om een heus ritmische sambaband te evenaren. Deze workshop is uitermate geschikt voor teambuilding of teamactiviteit.

 

                                          

 Workshop Percussion meets Bellydance

Jacque Schoonens en Petra Mansour van Chadina Orientaalse Buikdansschool hebben deze unieke workshop samengesteld. Deze workshop wordt gehouden in de prachtige dansstudio van Chadina gelegen aan de Tuinstraat 24 te Herten-Merum. Verzorgd met koffie, mintthee, frisdrank en oosterse lekkernijen.

Uitermate geschikt voor uw personeelsuitstapje, teambuilding, verjaardagsfeest, vrijgezellenavond etcetera.

Tijdens deze workshop wordt kennis gemaakt met het bespelen van originele Darbuka's in combinatie met buikdans. U speelt uw eigen muziek en u danst op uw eigen muziek. Deze workshop is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen. U hoeft absoluut geen ervaring te hebben met percussie en of dans om deel te nemen aan deze workshop. Niets moet, maar mag. Jacque en Petra streven er naar dat iedere deelnemer zonder zich belemmerd te voelen kan deelnemen aan deze workshop. De deelnemers kunnen achteraf met een voldaan gevoel terug kijken op een fijne middag of avond waar nog lang over wordt nagepraat.

Laat u verrassen en kom binnen in een sprookjeswereld van duizend en één nacht...

Voor bedrijven en of instellingen kan deze workshop ook op locatie worden gegeven. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


                                                        

Darbuka
Percussion-energizer

 

Speciaal voor bedrijven en instellingen biedt JS Drums & Percussion een korte workshop aan om een energyboost op te doen als break tijdens een vergadering.

U herkent het vast; een hele dag vergaderen vergt veel aandacht en concentratie. Dat valt niet mee want de bekende after-lunch-dip slaat toe en zal minstens het eerste uur van de middag overheersen. Hier kan een percussion-energizer oplossing bieden en iedereen weer op scherp zetten. Duur van deze workshop bedraagt 30 tot 45 minuten.

In korte tijd spelen de deelnemers een eenvoudig maar stimulerend ritme waar iedereen vrolijk van wordt. Zo ontstaat er een positieve sfeer, zal enthousiasme het winnen van de vermoeidheid, en kan een bijeenkomst of vergadering weer fris worden vervolgd of met een positief gevoel worden afgesloten.

                                                        

 


 


 

 

Kids-percussieworkshop voor het basisonderwijs

Kijk hier voor meer info http://jsdrumspercussion.webklik.nl/page/kidspercussie

 

                                                    Workshop Street Drums

Voor jong en oud en voor alle niveau's.

Leer de basisbeginselen van het trommelen en kom uiteindelijk tot een swingend geheel. Gebruik wordt gemaakt van Buckets en Trahs-Cans...

                       

                                                  

 

   Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen via info.jacqueschoonens@tele2.nl

 

 

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK